Een uitnodiging maken, hoe doe ik dat?

Lijkt het je leuk om een uitnodiging te maken maar weet je niet precies hoe je dit het beste aan kunt pakken? Kaartje2go legt je haarfijn uit wat de opties zijn. Wees gerust: een uitnodiging maken bij kaartje2go is erg gemakkelijk!

Soort kaart uitkiezen

Om te beginnen kies je zelf uit wat voor soort kaartje je wilt maken. Lijkt het je leuk om een ontwerp van onze designers uit te kiezen dat je later nog kunt aanpassen? Of ga je liever voor een fotokaart? In het laatste geval kun je een eigen foto selecteren, die je uploadt naar de website van kaartje2go. Deze pas je vervolgens aan met kaders, figuurtjes en veel meer.

Kaart opmaken

Ditzelfde kun je eenvoudig doen met de designs van onze ontwerpers. Dikwijls is het zelfs de bedoeling om je eigen foto toe te voegen aan het design van de kaartjes. In dat geval zie je een stockphoto op de plaats waar uiteindelijk jouw foto dient te komen. Links in beeld zie je in het geval van de ontwerpen alle kaartcategorieën staan. In het geval van uitnodigingen zijn dit bijvoorbeeld onder meer de categorieën ‘etentje’, ‘kinderfeestje’ en ‘High tea’.
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart