Bouw een feestje met kaartje2go!

Als je jarig bent, is het natuurlijk tijd om een feestje te organiseren. Wij staan voor je klaar om je te helpen met mooie uitnodigingskaarten en natuurlijk een speciale tekst. Een gedicht op je kaart kan je uitnodiging namelijk maken of kraken!

Speciale kaartjes van kaartje2go

Wij zorgen er natuurlijk voor dat we jouw kaart “maken”, want bij kaartje2go maak je namelijk de mooiste uitnodigingen. Ben je op zoek naar leuke kaartjes om vrienden en familieleden uit te nodigen voor jouw verjaardag, dan hebben wij een leuke selectie uitnodigingskaarten voor je. Voor alle leeftijden hebben wij de meest fleurige ontwerpen. Wil je liever een fotokaart maken? Klik dan op de link en maak fleurige kaartjes op basis van je eigen foto!

Bijzondere kaartteksten

Je kunt ook een kijkje nemen in ons assortiment kaartteksten. Hier hebben wij de meest originele kaartteksten voor je geselecteerd, die je kunt gebruiken voor op je uitnodigingen. Bekijk ons assortiment via deze pagina. We hebben hieronder een leuke tekst voor je geselecteerd, die je kunt gebruiken voor op al je verjaardagskaarten:

Er is er één jarig, dat kun je wel zien! Wil jij ook op mijn feestje komen, misschien? Een stukje taart voor jou, en neem een goed humeur mee, dan bouwen we een feestje en is de jarige tevree!

Op zoek naar iets voor de kids? Hier is een speciale tekst voor een kinderfeest!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart