Alles over de 101% tevredenheidsgarantie

Een groot voordeel aan de service van kaartje2go is dat wij een 101 % tevredenheidsgarantie hanteren. Dit houdt in dat je wanneer je niet tevreden bent over je uitnodiging, je gemakkelijk en snel een nieuw setje kaarten van ons kan ontvangen. We geven zelfs het volledige aankoopbedrag terug.

Unieke garantie

Om ervoor te zorgen dat kaarten kopen voor jou 101% veilig en betrouwbaar is, geven wij je deze unieke tevredenheidsgarantie. Deze houdt in dat je tot 14 dagen na ontvangst de kaartjes terug kunt sturen naar ons adres. We geven je vervolgens de keuze om zelf nieuwe kaarten te maken, of om het complete aankoopbedrag terug op je rekening gestort te krijgen.Hierbij vinden we het wel fijn om van je te horen wat het probleem precies is geweest. Zo kunnen wij onze service namelijk weer verbeteren.

Kostenplaatje

Indien je hiervoor kiest, betaal je zelf de kosten voor het terugzenden van de kaartjes. Wat wij voor onze rekening nemen, zijn de kosten voor de heenzending, de productie van de kaartjes en natuurlijk de administratieve kosten van het terugstorten van je aankoopbedrag.

Er zijn overigens wel enkele zaken waarvoor je zelf verantwoordelijk bent. Dit zijn de volgende punten:

– de kwaliteit van de foto – bekijk ook de pagina’s fototips en help. – de tekst die je op je kaartje plaatst. – de correctheid van de adressering.

Lees hier meer over de 101% tevredenheidsgarantie.
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart