Gouden bruiloft? Wij hebben een leuke tekst!

Zijn jullie binnenkort 50 jaar getrouwd, dan heet zoiets ook wel een gouden bruiloft. Dat je hierbij stil zou moeten staan, is natuurlijk geen verrassing voor je. Het is immers een bijzondere dag! Alleen, wat schrijf je nu precies op je uitnodigingen? Kaartje2go adviseert!

Feest huwelijksjubileum

Hou je binnenkort een feest voor een huwelijksjubileum? Dan zul je ongetwijfeld op zoek zijn naar leuke wenskaarten om te versturen. Bij kaartje2go kun je een kaart kiezen uit een groot assortiment. Wij zorgen ervoor dat jij originele kaarten verstuurt, die je zelf decoreert of maakt vanuit je eigen foto!

Originele teksten

Op een mooi kaartje hoort echter ook een leuke tekst. Kaartje2go helpt je tevens met het vinden van de juiste woorden voor op je kaartje. Hieronder kun je een geschikte tekst vinden die gericht is voor uitnodigingen voor een huwelijksjubileum. Je vindt het tekstje op deze pagina met kaartteksten.

Lieve familie en vrienden,Graag willen wij onze gouden bruiloft samen met jullie vieren.  Om TIJDSTIP zijn jullie van harte welkom op ons feest. We vieren het op LOCATIE, ADRES

Tot TIJDSTIP zijn ook de kinderen van onze broers en zussen onze gasten. Daarna zullen wij ons samen met jullie laten verrassen door heerlijke gerechten van een walking dinner.

Wij gaan ervan uit dat jullie er allemaal bij kunnen zijn. Mocht dat onverhoopt niet lukken dan horen wij het graag vooraf. TELEFOONNUMMER/E-MAILADRES

Wij zien er naar uit, graag tot dan.

NAAM en NAAM
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart