Mooie tekst voor uitnodiging verjaardag 80 jaar

80 jaar worden is een unieke gebeurtenis in een mensenleven en dat mag je zeker vieren met een leuk feest. Nodig hier je vrienden en familie voor uit. Het is wel lastig om tekst te bedenken voor op zo’n uitnodiging of om te bepalen hoe de kaart er eigenlijk uit gaat zien. Kijk voor inspiratie eens bij de uitnodigingen voor een verjaardag.

Uitnodiging 80 jaar verjaardag 2

Tekst uitnodiging verjaardag 80

Een bijzondere tekst op een uitnodiging geeft iets extra’s aan het kaartje. Het maakt de uitnodiging extra persoonlijk, waardoor je zeker weet dat de ontvanger de dag aanstreept in zijn of haar agenda. Het is wel eens lastig om inspiratie te vinden voor zo’n tekst. Daarom hebben we je daar mee geholpen met een selectie unieke voorbeelden van tekst voor op verjaardags uitnodigingen.

Voorbeeld uitnodiging

De tekst hieronder in beeld is speciaal bedoeld voor wie 80 jaar wordt. Gebruik de tekst voor op je uitnodigingen. We wensen je een onvergetelijk feest toe.

Beste mensen,DATUM a.s. hoop ik 80 jaar te worden. Dit wil ik graag met kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden en kennissen vieren met een hapje en een drankje. DAG DATUM a.s. bij LOCATIE van TIJDTIP tot TIJDSTIP.

ADRES POSTCODE PLAATS

Wilt U voor DATUM laten weten indien U verhinderd bent? Telefoon: TELEFOONNUMMER

NAAM JARIGE

cadeautip
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart