Hoe maak ik een uitnodiging?

We krijgen de vraag vaak gesteld: hoe maak je op de leukste manier zelf een uitnodiging? Kaartje2go heeft gelukkig vele opties voor je, zodat je gemakkelijk en snel de mooiste kaarten kunt maken. We leggen je hier alles uit over uitnodigingen maken.

Fotokaart maken

Wil je een uitnodiging versturen? Bij kaartje2go is dat geen enkel probleem! Of je nou een kaartje met je eigen foto wilt versturen of wilt kiezen voor één van de standaardontwerpen van onze designers: bij ons kan het allemaal! Een fotokaart is een kaart die je vanuit je eigen foto hebt gemaakt. Upload een originele foto en voeg een kader, plaatjes, een tekst en veel meer leuke dingen toe. Uniek ben je altijd met de fotokaarten van kaartje2go!

Uitnodiging versturen

Je kunt er dus ook voor kiezen om te gaan voor één van de creatieve ontwerpen van kaartje2go. Onze ontwerpers doen er alles aan om telkens weer met de leukste uitnodigingskaarten te komen, die jij kunt maken. Neem eens een kijkje in ons assortiment uitnodigingen. Heb je nog vragen aan kaartje2go? Mail ons dan naar info@kaartje2go.nl! Wil je tips hebben voor het maken van uitnodigingen? Kijk dan eens hier.

De voordelen

  • Eenvoudig je eigen originele uitnodiging
  • Grootste collectie uitnodigingskaarten
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Meer dan 350.000 Nederlandse gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart