3 tips voor het maken van een uitnodiging

Wanneer je een feest organiseert, zul je je vrienden allereerst op een chique manier moeten uitnodigen. Dit doe je natuurlijk door het versturen van een uitnodiging, maar waarmee zul je rekening moeten houden bij het versturen van uitnodigingen? Kaartje2go geeft je 3 handige tips!

Tip 1: Verstuur op tijd

Om te beginnen is het aan te raden om je uitnodigingen op tijd de deur uit te doen. Verstuur je ze namelijk een week van tevoren, dan riskeer je dat veel mensen niet kunnen, omdat ze al andere dingen hebben gepland. Wij adviseren een maand van tevoren. Dit is precies lang genoeg, maar niet te lang van tevoren.

Tip 2: Maak je eigen creatie

Bij kaartje2go is het mogelijk om helemaal je eigen creatie te maken van je ontwerp. Maak hier dan ook gebruik van! Je kunt je eigen foto’s uploaden, een tekst schrijven in je eigen handschrift, gebruik maken van onze fotostudio om je eigen foto’s te bewerken en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kortom: maak je eigen creatie!

Tip 3: Adresseer juist

Maak geen fouten in de adressering van je kaarten. Dat kan namelijk voor ongemakkelijke situaties zorgen. Stel bijvoorbeeld dat je het verkeerde adres hebt toegevoegd aan het kaartje van één van je beste vrienden, waardoor hij niet komt opdagen. Niemand zit op dergelijke situaties te wachten. Check daarom altijd je adressen dubbel!

Tot slot: wil je weten hoe je een leuk feest organiseert? Kijk dan hier voor handige tips!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart