Speciale tekst voor een kinderfeestje

Wanneer je kind binnenkort een feestje houdt, is het leuk om je vrienden en familieleden uit te nodigen middels een speciale uitnodigingskaart van kaartje2go. Maar op zo’n uitnodiging hoort natuurlijk een leuke tekst. Om je helemaal te helpen, hebben we hier ook een leuke kaarttekst voor je!

1

Kinderfeest organiseren

Een kinderfeest organiseren is leuk, maar er komt ook veel bij kijken. Zo moet je zorgen voor een leuke activiteit, zul je de kinderen moeten entertainen en.. moet je uitnodigingen versturen! Bij kaartje2go kun je de leukste uitnodigingen maken voor kinderfeestjes. Klik op de link en bekijk ons fleurige assortiment.

Originele teksten

Daarnaast hebben we een heleboel leuke teksten die je mag gebruiken voor op je kaartjes. Je vindt ze door op de link te klikken. Een voorbeeld van deze teksten is de onderstaande kaarttekst. Vind je het niet een geweldige tekst?

Heb je weleens ACTIVITEIT gedaan? Het kan binnenkort, want mijn feestje komt eraan! We halen je op en brengen je ook weer weg, en daar tussenin wordt het spannend, zeg! Laat je me weten of je er zult zijn? Zonder jou is mijn feestje veel minder fijn!

Tip: zie hier nóg een leuke tekst!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart