3 tips voor een bedrijfsuitnodiging

Als je met je bedrijf gasten wil uitnodigen voor een bedrijfsfeestje of een feestelijke opening, is het belangrijk om de juiste kaarten te maken. Echter: hoe maak je nou precies de perfecte bedrijfsuitnodigingen? Kaartje2go geeft je enkele handige tips! 

Tip 1: logo-gebruik

Onze eerste tip gaat over het logogebruik. Hier raden wij aan wel gebruik te maken van een logo, maar deze niet te prominent aanwezig te laten zijn op je kaartontwerp. Zorg dat het niet schreeuwerig wordt, maar juist gezellig! Laat je bedrijf een warm gevoel uitstralen.

Tip 2: locatie en tijd

Erg belangrijk is het om op de voorkant de datum, locatie en tijd te vermelden. Het komt vaak voor dat men dit op de binnen- of achterkant van het kaartje schrijft, maar op de voorkant is duidelijker. Zo vergeten potentiële gasten het stukken minder snel!

Tip 3: gebruik je fantasie

Als bedrijf moet je origineel zijn, dus ook bij het maken van je uitnodigingen. Zorg er dus voor dat jouw uitnodigingen uitblinken in originaliteit. Gebruik speciale kaders, foto’s en spetterende teksten om jouw bedrijfsuitnodiging te laten schijnen!

Ben je op zoek naar originele uitnodigingen van kaartje2go? Bekijk die dan hier. Lees hier nog meer tips voor een bedrijfsuitnodiging.
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart