3 tips voor uitnodigingen versturen

Hou je binnenkort een belangrijk feest? Heb je bijvoorbeeld een opening? Of wellicht een verjaardag? wat de gelegenheid ook is, zeker zal zijn dat je op de beste manier uitnodigingen wilt versturen. Kaartje2go helpt je met deze uitnodigingen en we geven je 3 handige tips!

Tip 1: planning

Het is erg belangrijk om je kaarten op het juiste moment te versturen, zodat de geadresseerden de post niet te vroeg of juist te laat zullen ontvangen. We raden je aan om je kaartjes ongeveer een maand van  tevoren op de post te doen. Wil je zeker weten dat mensen komen, dan kun je ook een vooraankondiging sturen enkele maanden eerder. Via kaartje2go kun je gemakkelijk uitnodigingen versturen.

Tip 2: wie, wat, waar, wanneer, waarom..

Oftewel: de vijf W’s! Het is belangrijk om op je kaartje duidelijk te vermelden wat de gelegenheid is, waar en wanneer dit zal plaatsvinden en natuurlijk wie de gastheer is. Vergeet echter ook niet de ‘waarom’ in dit kader. Het is namelijk belangrijk je gasten duidelijk te maken wat het voordeel is van het komen naar jouw feest of gelegenheid.

Tip 3: reminder en bedanken

Een week van tevoren kun je nogmaals een reminder sturen, zodat de gasten niet zullen vergeten dat ze uitgenodigd zijn voor dit feest. Naar afloop is het daarnaast erg aan te raden om de gasten nog eens te bedanken voor hun aanwezigheid met behulp van bedankkaartjes. Zo sluit het het feest op een vriendelijke wijze af!

Op zoek naar tips voor een goed feestje? Je vindt ze hier! En hier!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart