Tips voor een bedrijfsuitnodiging (deel 1)

Voor een uitje met het bedrijf, een borrel of een open dag is het van belang om iedereen op een goede manier uit te nodigen. Een goede uitnodiging trekt immers veel mensen! Kaartje2go geeft je enkele tips voor een goede bedrijfsuitnodiging.

Tip 1: wanneer je je gasten uitnodigt

De gouden tip voor het uitnodigen van je genodigden is dat je ze ruim van tevoren uitnodigt. Een maand van tevoren is een goede tijd voor het sturen van de officiële uitnodiging, omdat veel mensen dan nog niets hebben gepland. Het is echter nóg handiger dat je een vooraankondiging verstuurt. Doe dit al een paar maanden van tevoren, zodat de mensen alvast de datum in hun agenda kunnen zetten.

Tip 2: het uiterlijk van de uitnodiging

Het uiterlijk van je uitnodiging is de helft van het werk. Heb je dit goed gedaan, dan heb je de kans flink vergroot dat veel gasten zullen opdagen! Bij kaartje2go maak je allerlei soorten uitnodigingen, dus ook voor bedrijven. Kaartje2go kwam onlangs als nummer 1 uit een test van Kassa!, waarbij verschillende online-kaartenwebsites werden vergeleken.

Tip 3: de juiste tekst voor je uitnodiging

Bij het schrijven van je uitnodiging is het belangrijk om een juiste, pakkende tekst te schrijven, waarmee je zowel de inhoud van wat je wilt zeggen goed weet over te brengen als dat je dit op een aantrekkelijke manier overbrengt.  Bij kaartje2go kun je gratis te gebruiken aantrekkelijke kaartteksten vinden.
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart