Prachtige tekst voor een uitnodiging kraamborrel

Ben je op zoek naar een leuke tekst voor op je uitnodigingen voor een kraamborrel? Nodig je vrienden en familieleden uit in stijl en maak gebruik van onze spetterende tekst. Wij helpen je graag met de leukste teksten, uitnodigingen en ideeën. Kaartje2go helpt je van A tot Z met het versturen van toffe uitnodigingen!

Kraamuitnodiging maken

Wil je weten hoe je zo’n kraamuitnodiging maakt? Ga om te beginnen naar de website van kaartje2go en selecteer de optie ‘uitnodigingen‘. Je ziet nu de gehele sectie verschijnen met verschillende categorieën voor uitnodigingen. Kies de categorie ‘kraamuitnodiging’ uit en bekijk ons fleurige aanbod aan kraamkaartjes.

Uitnodiging met eigen foto

Maak je liever een kaartje op basis van je eigen foto? Je kunt eenvoudig en snel een fotokaartje maken via onze website. Klik op de voorgaande link en selecteer een leuke foto als basis voor je kaart. Voeg er een leuke tekst, figuurtjes en een kader aan toe en je hebt je perfecte kaartje gereed!

Op zoek naar een tekst?

Hieronder vind je een leuke tekst om te gebruiken voor op je uitnodiging voor een kraamfeest. Op zoek naar een goede tekst? Kijk dan eens op deze pagina. Hieronder hebben we je alvast een leuke kraamtekst gegeven voor op je kaart:

Hierbij wil ik jullie uitnodigen voor een drankje en hapje om mijn geboorte te vieren (en natuurlijk om mij te bewonderen).

En wel op DAG DATUM vanaf TIJDSTIP. Ik hoop je dan te zien aan de ADRES in PLAATS.

Laat mijn ouders even weten als je niet kunt komen.  TELEFOONNUMMER

xxx NAAM

Tip: kijk hier voor een leuke kaart voor een braamborrel!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart