3 mooie uitnodigingen voor een huwelijksjubileum!

Ben je op zoek naar een originele uitnodiging voor een huwelijksjubileum, waarop je je eigen foto kunt gebruiken? Het kan namelijk erg leuk zijn om een foto van vroeger en nu op de voorkant te plaatsen. Kaartje2go heeft meerdere van dit soort ontwerpen voor je in het assortiment. Bekijk hieronder 3 spraakmakende voorbeelden.

De eerste kaart die je ziet, is een voorbeeld van een kaartje waarbij je gebruik maakt van een nieuwe foto. Je kunt hier natuurlijk ook gewoon een oude foto toevoegen, maar dit voorbeeld laat zien hoe je het doet met een foto van nu. Erg leuk, en zeker gezellig als je een foto met de kleinkinderen gebruikt! Klik op de afbeelding om deze zelf te maken.

Deze kaart is een voorbeeld van een uitnodiging met een oude foto op de voorkant. Zo creëer je een klassiek effect waar je ‘u’ tegen zegt! De gouden lijst zorgt er bovendien voor dat de kaart een nóg klassieker uiterlijk krijgt. Wil je deze kaart zelf maken? Klik dan op de afbeelding!

En wat dacht je van deze kaart? De foto beslaat slechts een klein gedeelte van de voorkant, en de rest van het ontwerp is wat minder klassiek, maar wel weer wat hipper. Voor ieder wat wils, zullen we maar zeggen! Je maakt het kaartje door op de afbeelding te klikken.

Zelf verzinnen?

Wil je zelf een fotokaart maken en hierbij zelf het ontwerp verzinnen? Bij kaartje2go kun je zeer eenvoudig een fotokaart maken. We leggen je hier uit hoe je dit kunt doen!

De voordelen

  • Eenvoudig je eigen originele uitnodiging
  • Grootste collectie uitnodigingskaarten
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Meer dan 350.000 Nederlandse gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart