3 soorten uitnodigingen voor een Bar Mitswa

Als je dierbaren uit wil nodigen voor een Bar Mitswa, is het leuk om ze blij te maken met een speciaal kaartje. Via de website van kaartje2go maak je eenvoudig en snel de mooiste uitnodigingen voor een Bar Mitswa. We laten je in dit bericht drie varianten zien van ons assortiment.

Uitnodiging met ster

Om te beginnen, kun je een uitnodiging maken met een ster als voorkant. Je ziet zo een voorbeeld hierboven. Je kunt de tekst en het lettertype eventueel nog zelf aanpassen, maar in principe is deze klaar klaar. Wil je deze uitnodiging versturen? Klik dan op de afbeelding en maak het kaartje zelf!

Vierkante kaart als uitnodiging

Ook kun je kiezen voor een vierkante kaart met in het midden een foto van de persoon van wie de Bar Mitswa is. Je ziet een voorbeeld hierboven in beeld staan. Uiteraard kun je zelf je eigen foto toevoegen en de voorbeeldfoto verwijderen. Ook mag je weer zelf een tekst plaatsen en bijvoorbeeld figuurtjes toevoegen. Klik op de afbeelding om deze kaart te maken.

Rechthoekige kaart als uitnodiging

Een andere optie is gaan voor het versturen van een rechthoekige kaart als uitnodiging. Het principe is in feite precies hetzelfde als bij de vierkante kaart. Waar het om gaat, is dat je je eigen foto, figuren, kaders en teksten kunt toevoegen. Bij kaartje2go heb je alle vrijheid om een leuk kaartontwerp te maken dat aansluit bij je persoonlijke wensen. Klik ook in dit geval op de afbeelding om het kaartje te maken.

Fotokaart maken?

Maak je liever een originele fotokaart? Dat is een (in de basis blanco) kaart naar aanleiding van jouw foto, waarbij je zelf kader, figuurtjes en teksten kunt toevoegen om je kaart zelf te structureren. Klik dan hier en kom erachter hoe je zo’n kaartje maakt.
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart