Zo maak je je eigen krant als verjaardagsuitnodiging!

Als je jarig bent, dan mag dat toch zeker in de krant? Wij van kaartje2go denken van wel, maar helaas gaan wij niet over het nieuws. Wat we je wel kunnen bieden is een handige kaartenservice waarmee je je eigen krant maakt!

Schrijf je eigen voorpagina-nieuws!

Ben je binnenkort jarig? Dan is het leuk om je familie en vrienden op een originele wijze uit te nodigen. Heb je er bijvoorbeeld al eens over nagedacht om een voorpagina van een krant te versturen als verjaardagsuitnodiging? Bij kaartje2go kan dit! Cartina Design hielp ons met het creëren van speciale krantendesigns voor uitnodigingskaartjes. Klik op deze link om een kijkje te nemen in het assortiment van deze geweldige designstudio en kies een leuk ontwerp uit. Zoals je ziet kun je zowel kiezen voor zowel krantenvoorkanten als magazinecovers. Voor ieder wat wils!

Voorbeeld: originele uitnodiging

Misschien kies je wel voor het bovenstaande kaartontwerp. Klik op de afbeelding als dit ontwerp je aanspreekt, dan kom je terecht in het maak-scherm. Wat je hierbij kunt doen, is de voorbeeldafbeelding vervangen in de jouwe en alle tekst aanpassen. In plaats van de tekst van Peter Koelewijn (“Je Wordt Ouder Papa”), kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om hier een nieuwsberichtje van te maken, en bijvoorbeeld rechtsonder een gedicht te plaatsen.

Kies jouw ontwerp!

Bij kaartje2go krijg jij de vrijheid om je eigen kaartontwerp te maken. Je kunt er vervolgens zelf voor kiezen of de kaartjes als pakketje naar jouw adres worden verstuurd of dat we ze direct voor je naar de geadresseerden sturen. Heb je nog vragen of kom je ergens niet uit? Geen probleem, je kunt ons altijd mailen via info@kaartje2go.nl. Je vraag wordt de volgende werkdag beantwoord.

Veel plezier met het schrijven van je eigen nieuws! Enne.. een goede verjaardag gewenst!

Tip: je kunt deze truc ook uithalen als je andere soorten kaartjes wilt maken. Wat dacht je van een magazinecover voor een babyshower?
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart