Originele uitnodigingstekst surprisefeest voor mama

Wil jij je moeder verrassen met een originele surpriseparty? hartstikke leuk! Zoiets begint  natuurlijk bij het versturen van originele uitnodigingen. Kaartje2go heeft de leukste surprisekaarten voor je en ook een gratis te gebruiken kaarttekst.

Surprisekaart versturen

Op zoek naar een mooie uitnodiging voor een surprisekaart? Via de website van kaartje2go kun je gemakkelijk en snel de mooiste kaarten sturen. Bekijk ons assortiment om de perfecte kaart te vinden die past bij hoe jij het voor ogen hebt. Misschien vind je deze kaart hierboven in beeld wel leuk. Zo ja, klik dan op de afbeelding.

Originele surprisetekst

het is hierbij natuurlijk belangrijk om een originele tekst toe te voegen aan je ontwerp, om de uitgenodigden op die manier over te halen om aanwezig te zijn bij je feest. Met deze tekst hieronder moet dat je dubbel en dwars gaan lukken!

Mama wordt X jaar en om dat te vieren hebben wij samen met papa voor haar een  SURPRISE PARTY georganiseerd.

Wij zouden het heel leuk vinden als jullie hierbij aanwezig kunnen zijn om haar te verrassen. Graag ontvangen wij jullie daarom op DAG DATUM om uiterlijk TIJDSTIP bij restaurant NAAM in PLAATS.

Graag tot dan!!

NAMEN
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart