Top 5 teksten voor een housewarming

Als je verhuisd bent, is het natuurlijk leuk om een speciale housewarming te houden. Zo weten je vrienden ook direct dat je verhuisd bent en kunnen ze je nieuwe plek onder de zon bekijken. Als je uitnodigingen voor een housewarming maakt, is het leuk om die te voorzien van speciale teksten. Bekijk hier onze top 5 housewarmingteksten!

Originele kaarten housewarming

Ben je op zoek naar originele kaarten om als uitnodiging voor je housewarming te versturen? Kaartje2go heeft diverse originele kaartontwerpen op de website staan, zoals het bovenstaande kaartje. Klik op de afbeelding om deze speciale kaart te maken. Nog even verder kijken? Via deze link vind je al onze housewarmingkaarten.

Top 5 teksten housewarming

Maar nu ben je waarschijnlijk wel benieuwd naar de leukste teksten voor op je kaarten! Lees hieronder onze top 5 leukste teksten voor op een housewarmingkaartje.

Nummer 5: bloed, zweet en tranen

Bloed, zweet, tranen, stof, hamer, zaag en afdek-laken. Praat ons er niet van, hiermee hadden wij maandenlang te maken. Voor deze housewarming is het daarom niet toegestaan om af te haken!

Nummer 4: een nieuw begin

Een nieuw huis is een nieuw begin, op DATUM trek ik erin. Kom jij ook om dat te vieren?

Nummer 3: een plek onder de zon

Een eigen huis, een plek onder de zon, hopelijk zijn jullie de mensen waar ik van op aan kon. Ik hou namelijk een housewarming, dus kom!

Nummer 2: ons huis is klaar

Ons huis is klaar, alles is gebouwd, komen jullie nu een feestje bouwen?

Nummer 1: een nieuwe start

Een nieuw huis, een nieuwe start, nieuwe buren, nieuwe meubels, nieuw behang, een nieuwe gang, nieuwe verf, nieuw woonerf. Zelfde vrienden, feestje bij ons?
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart