Originele uitnodigingen versturen in 5 stappen

Wil je de leukste originele uitnodigingen versturen met je eigen foto? Dit kan bij kaartje2go! In dit bericht leggen we je uit hoe je in 5 gemakkelijke stappen de leukste uitnodigingen verstuurt.

Stap 1: maak een foto

Om een uitnodiging als fotokaart te versturen is het om te beginnen belangrijk om een goede foto te uploaden, die iets speciaals voor je uitstraalt. Denk hierbij aan een leuke, grappige foto waarop de mensen staan die achter de uitnodiging zitten. Je hebt vast wel een leuke foto van jullie, dus ga ervoor en upload die foto!

Stap 2: Foto uploaden

De tweede stap is uiteraard het uploaden van de foto. Dit kun je doen via deze pagina. Selecteer je foto en klik op ‘deze foto gebruiken’. Nu kom je in het scherm waarin je je fotokaart kunt maken.

Stap 3: grootte bepalen

Maar eerst bepaal je zelf of je een dubbele op enkele kaart wilt versturen en wat de grootte van je kaart moet zijn. Bekijk voor jezelf wat het beste past bij de situatie en maak een zo speciaal mogelijk ontwerp voor je kaart.

Stap 4: kaart decoreren

Nu kom je in het scherm waarin je je kaartje kunt opmaken. Je kunt hierbij figuurtjes, een kader en leuke teksten gebruiken om tot de meest fantastische eindresultaten te komen.

Stap 5: verzenden

Als je dit allemaal hebt afgerond, kom je in het verzendscherm. Voeg hier de adressen van de uitgenodigden in. Je kunt kiezen voor het handmatig invoeren of het uploaden van een Excel-bestand. Dat is wel zo gemakkelijk!

Veel succes met het maken van je kaartje! Wil je de leukste kaartteksten voor op je uitnodiging? Klik dan op de link!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart