Origineel idee: Amerikaans tuinfeest!

Het is misschien nog wat vroeg in het jaar voor een tuinfeest, maar bij ons begint het al te kriebelen: de lente! Daarom bij deze alvast een leuk idee voor een tuinfeest met een bijbehorende uitnodiging. Let’s go Americano!

Amerikaans tuinfeest

Een Amerikaans tuinfeest, dat zie je niet vaak! Het is echter helemaal niet zo moeilijk te realiseren. Wat heb je nodig? Een barbecue om je hamburgers op te bakken, veel lekkere sla en groenten en broodjes. Wie aan de Amerikaanse keuken denkt, denkt immers aan de beste hamburgers. Zorg er daarom voor dat je de meest lekkere soorten hamburgers in huis haalt!

Amerikaanse uitnodiging

Voor de rest is deze formule niet zo ingewikkeld: nodig vrienden uit, zorg voor genoeg stoelen en als het even kan is het ook wel leuk om wat Amerikaanse muziek op te zetten. Genoeg keuze, want de meeste popnummers komen natuurlijk uit de Verenigde Staten! Maar voor je dit feest begint kun je je vrienden natuurlijk uitnodigen met een speciale uitnodiging van kaartje2go. Laat de lente nu maar komen!

Top 3 uitnodigingen tuinfeest

Nog niet uitgelezen over uitnodigingen voor tuinfeesten? Kijk hier voor een leuke top 3 met de mooiste, grappigste en meest originele uitnodigingen!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart