Tips voor een huwelijksfeest (deel 1)

Wil jij een origineel huwelijksfeest organiseren? Kaartje2go helpt je met handige tips voor het organiseren van een onvergetelijk feest voor jouw huwelijk. Dit is deel 1 van onze tips voor een huwelijksfeest.

Tip 1: begin op tijd met organiseren

Onze allereerste tip gaat over de organisatie van het feest. Het is namelijk belangrijk om daarmee op tijd te beginnen. Nodig je vrienden en familieleden maanden van tevoren al uit met een aankondigingsuitnodiging. Verstuur de officiële uitnodiging een maand van tevoren, zodat de kans groot blijft dat veel mensen op komen dagen.

Tip 2: ga voor een intiem feest

Het is leuker om een klein en intiem feestje te organiseren dan een massaal feest. Als je met zorg uitkiest wie er aanwezig mag zijn tijdens je trouwerij zul je zien dat jouw trouwerij een bijzonder randje krijgt. Je viert het namelijk met dierbaren! Meestal komt 90 procent van de gasten opdagen, dus hou daar rekening mee met het boeken van een zaal.

Tip 3: wanneer eindigt het feest?

Een huwelijksfeest heeft natuurlijk een begin en een einde, maar we kunnen je aanraden niet te lang door te gaan met je trouwfeest. Veel gasten zullen ’s avonds nog naar huis moeten met de auto, dus een eindpunt van het feest rond half 1 tot 1 uur is daarom aan te raden.

Bekijk hier leuke trouwkaarten en lees hier alles over het maken van trouwkaarten.
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart