3 teksten voor een housewarming

Als je verhuisd bent naar een nieuwe woning, is het leuk om een housewarming te organiseren. Met een spetterend feest nodig je vrienden en familieleden uit om je huis voor het eerst te bezichtigen. Maar wat schrijf je nou precies op zo’n kaartje? Wij geven je drie prachtige housewarming teksten!

Housewarming tekst gezocht?

Op zoek naar de perfecte tekst voor op een kaartje voor een housewarming? Wij hebben de teksten waar je naar op zoek bent. Op onze pagina met kaartteksten voor een uitnodiging vind je veel verschillende soorten kaartteksten over uiteenlopende onderwerpen. Deze drie teksten zijn daar voorbeelden van.

Housewarming kaartjes

Wij hebben bovendien de mooiste kaartjes voor een housewarming. Hiervoor kun je zoeken binnen ons spetterende assortiment, maar je kunt ook gemakkelijk en snel je eigen fotokaart maken. Bij kaartje2go vind je altijd datgene waarnaar je op zoek bent!

Tekst 1

Bloed, zweet, tranen, stof, hamer, zaag en afdek-laken. Praat ons er niet van, hiermee hadden wij maandenlang te maken. Voor deze housewarming is het daarom niet toegestaan om af te haken!

Tekst 2

Een nieuw huis, een nieuwe start, nieuwe buren, nieuwe meubels, nieuw behang, een nieuwe gang, nieuwe verf, nieuw woonerf. Zelfde vrienden, feestje bij ons?

Tekst 3

Een eigen huis, een plek onder de zon, hopelijk zijn jullie de mensen van wie ik op aan kon. Ik hou namelijk een housewarming, dus kom!

Nog meer teksten? Kijk hier voor een top 5 originele teksten!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart