Gouden bruiloft uitnodiging

Een 50 jarig huwelijksjubileum is altijd een speciaal moment. En dat vraagt om een speciale uitnodiging! Bijvoorbeeld van de originele trouwfoto.

Uitnodigingskaart 50 jaar getrouwd

Met een gescande foto maak je bij Kaartje2go de mooiste uitnodiging zelf. Kaartje2go is net als beste getest door VARA KASSA, en eerder in 2008 ook al door de Consumentenbond. Beide vonden de website eenvoudig, en de kaarten van de mooiste kwaliteit. Al meer dan 350.000 Nederlanders maken dan ook naar volle tevredenheid hun uitnodigingen en kerstkaarten bij Kaartje2go. Bijvoorbeeld de mooie kaart die je boven ziet. Met een eigen foto, en mooie versiering van Kaartje2go maak je eenvoudig een heel stijlvolle uitnodiging. Je kunt een set kaarten bestellen van elke hoeveelheid en die thuis laten bezorgen.  De mooiste huwelijksjubileumkaarten maak je dus zo, bij Kaartje2go!

En je teksten ook. Hier een mooie tekst voor een 50 jarig huwelijksfeest:

50 jaar geleden maakten wij de sprong in het diepe. 25 jaar geleden kwamen we half boven water. Nu zitten we gelukkig op het droge.  Dit is een feest waard. Om dit te vieren zullen we naast onze vijver een feesttent opzetten.

Jullie zijn van harte welkom op DATUM a.s.

Ontvangst tussen TIJDSTIP en TIJDSTIP. Het feest duurt tot ongeveer TIJDSTIP uur.

NAMEN

Als u niet kunt komen dan graag voor DATUM een bericht ivm de catering Tel: TELNUMMER

Gedicht gouden bruiloft

Je uitnodiging beginnen met een gedicht is natuurlijk ook een mooi idee. Onderstaand gedicht zagen we op de kaart van een bezoeker staan:

Twee gouden harten vormen een geheel Al 50 jaar zijn ze bijeen Jaren van kalme zee tot woeste baren We hebben altijd een mooie koers gevaren Nu vieren we feest met goud om ons heen Daarom willen we graag jullie allen bijeen.

Kaartje2go als beste getest door VARA KASSA
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart