Zilveren bruiloft uitnodiging met bloemen

Bij Kaartje2go maken bezoekers zelf de mooiste uitnodigingen. Bijvoorbeeld voor een huwelijksjubileum. Jaarlijks maken Nederlandse bezoekers meer dan 55.000 uitnodigingen voor een huwelijksjubileum. En daar zijn we trots op!

Foto uitnodiging en collectie kaarten

De mooiste uitnodigingen vinden wij die met eigen foto. Een scan van een trouwfoto van 25 of 50 jaar terug. Die zien er altijd origineel en heel rpersoonlijk uit.

In dit bericht gaan we wat meer kijken naar een mooie jubileumkaart uit de unieke Kaartje2go collectie.Daar vind je voor elk huwelijksjubileum unieke en originele kaarten die je helemaal naar eigen smaak kunt ontwerpen.

Hieronder zie je een mooie zwart wit kaart uit onze collectie.

Kies je liever een bloemenkaart met kleuren, dan kun je onderstaande kaart helemaal naar eigen smaak opmaken. De namen kun je op de voorkant zetten, en aan de binnenkant een foto en je tekst.

Eigen tekst 25 jarig huwelijk

Aan de binnenkant van je uitnodigingskaart kun je

Op DAG DATUM JAARTAL zijn wij 25  jaar getrouwd.

Wij nodigen u hierbij uit om dit samen met ons en NAAM KINDEREN te vieren op DAG DATUM. U bent die avond vanaf TIJDSTIP uur van harte welkom bij café-restaurant het NAAM te PLAATS.

Wij zouden het leuk vinden als wij u op DATUM mogen verwelkomen. Mocht u echter verhinderd zijn dan horen wij dat graag.

P.s. voor eten wordt gezorgd!

Tot dan!

Groeten HENDRIK & JANNIE 06-12345678

Zo maak je eenvoudig je eigen uitnodiging voor je huwelijksjubileum bij Kaartje2go!

Kaartje2go is in het juni/juli nummer van VARA KASSA als beste wenskaartensite getest. Aan de test deden ook Hallmark, TNT Kaartenservice en Greetz mee. KASSA beoordeelde de afdrukkwaliteit van Kaartje2go als beste. Het eindoordeel was dat Kaartje2go de zaken goed voor elkaar heeft.
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart