Leuke tekst voor 50 jaar samen

Zijn jullie binnenkort 50 jaar getrouwd? Dan zul je vast een spetterende feest organiseren, waarvoor je weer veel uitnodigingen de deur uit moet doen. Bij kaartje2go maak je niet alleen de leukste uitnodigingen, maar vind je ook de mooiste gratis te gebruiken teksten!

Perfecte uitnodigingen versturen

Een goed huwelijksjubileum begint bij het maken van de perfecte uitnodigingen. Deze uitnodigingen kun je maken bij kaartje2go. Bekijk op deze pagina het gehele assortiment uitnodigingen voor een huwelijksjubileum. Je kunt daarnaast ook een fotokaart maken – maak een kaart met als basis jouw eigen foto!

Originele teksten voor je uitnodigingen

Daarnaast ben je waarschijnlijk op zoek naar een leuke tekst voor op je kaart. Ook leuke teksten voor uitnodigingen vind je bij kaartje2go. Zo is de tekst hieronder bijvoorbeeld erg leuk om te gebruiken (geschreven vanuit het oogpunt van de kinderen). Zijn jullie echter 40 jaar getrouwd? Gebruik dan deze tekst.

Zoveel jaren al tezamen is een groots geschenk geweest met een niet te schatten waarde vanaf het prille begin tot aan dit feest

Hoera, we gaan feesten want onze oma en opa zijn DATUM 50 jaar getrouwd.

We zouden het heel fijn vinden als jullie dit samen met ons willen komen vieren en wel  op DATUM a.s.

Oma en opa – en wij natuurlijk – verwachten jullie vanaf TIJDSTIP uur bij LOCATIE, ADRES in PLAATS.

Wij hopen er samen een heel fijn feest van te maken maar laat ons vóór DATUM nog even weten of we jullie mogen verwelkomen op DATUM.

Graag tot dan!

NAMEN KINDEREN
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart