Top 3 uitnodigingen voor een barbecue

Het weer begint wat mooier te worden, dus de barbecue’s kunnen weer van zolder gehaald worden: tijd voor een gezellig tuinfeestje met al je vrienden. Nodig ze uit met een schitterende uitnodiging van kaartje2go. Kaartje2go geeft hier de top 3 leukste uitnodigingen voor een barbecue!

3 – BBQ, BBQ, BBQ, BBQ..

Deze schitterende kaart omschrijft direct waar het om gaat: een barbecue, of zoals het tegenwoordig wel vaak wordt afgekort: BBQ. Nodig jij je vrienden uit met deze feestelijke uitnodigingskaart? Maak deze kaart hier.

2 – Barbeknoeien

Misschien vind je het leuk om een humoristische kaart te versturen. Ook dat kan bij kaartje2go! Wat dacht je van een originele kaart met de tekst ‘komen jullie gezellig barbeknoeien?’. Je kunt deze vrolijke kaart maken, door op deze link te klikken.

1 – Barbecue betekent feest!

En zo is het, want een goede barbecue betekent automatisch een gezellig feest met je vrienden of familie. Verstuur deze leuke getekende kaart als je er een te gek feestje van wilt maken. Maak de kaart hier.

Meer kaarten

Maar er is meer! Uiteraard zijn dit niet alle kaarten, want je vindt meer kaarten op deze pagina. Kies de leukste kaart uit en maak deze! Je kunt daarnaast natuurlijk ook je eigen fotokaart maken: met jouw eigen foto een toffe kaart maken! Of maak natuurlijk leuke uitnodigingen voor een tuinfeest!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart