Uitnodiging 25 jaar getrouwd

Elk huwelijksjubileum is natuurlijk een mijlpaal. Iedere herinnerde trouwdag heeft een eigen benaming. De meeste daarvan zijn wel bekend, 12,5 jaar is het koperen huwelijksfeest, 25 jaar is het zilveren huwelijk en 50 jaar de gouden. De meest voorkomende uitnodiging voor een jubileum bij Kaartje2go is een uitnodiging voor een 25 jarig huwelijk, ofwel de zilveren bruiloft.

Uitnodiging zilveren huwelijk maken

Bij Kaartje2go maak je een eigen persoonlijke uitnodiging in 3 simpele stappen; Met je eigen afbeelding of met een kaart uit de grote 25 jaar getrouwd collectie ontwerp je in stap 1 je eigen kaart. Daarna kies je de verzend manier, en als laatste komt de betaling  Als je er even voor gaat zitten ontdekje dat het maken van je uitnodigingskaart niet alleen heel makkelijk is, het is ook heel leuk!. Er zijn veel mogelijkheden om de allermooiste en meest originele uitnodigings kaarten te maken en te versturen. We zullen hier stap voor stap uitleggen hoe je van een mooie foto jouw onvergetelijke huwelijksjubileumkaart maakt.

De eigen foto, of een kaart uit de unieke collectie

Het belangrijkste onderdeel van je persoonlijke uitnodiging  is de foto. En natuurlijk is een gescande trouwfoto van 25 jaar geleden het leukst.

Belangrijk is de kwaliteit van de foto die je gebruikt. Dit kun je het beste testen door digitale foto te openen en in te zoomen. Als je al heel snel een wazig beeld krijgt of als de foto niet frame vullend is dan is waarschijnlijk de kwaliteit niet goed genoeg om een mooie huwelijksjubileum kaart van te maken. Als je nou zelf geen mooie foto hebt om te gebruiken, dan kun je ook kiezen voor een unieke kaart uit de galerij. Je kunt in Kaartjego eenvoudig zoeken door in het zoekveld in te vullen 25 jaar getrouwd. Klik op het plaatje hieronder voor een beter beeld.

Het formaat

Bij Kaartje2go kun je kiezen voor meerdere formaten en soorten kaarten. De meest standaard kaart is de “normale kaart”. Iets grote is de XTRA, deze is 15 bij 21 centimeter groot of wel een A5 formaat, de allergrootste kaart is de SuperSuprise. Dit is een A4 formaat kaart, zeer geschikt voor speciale wensen, of voor iemand die heel bijzonder is. Alle modellen zijn in de enkele en dubbele variant beschikbaar, wij adviseren altijd de dubbele variant omdat deze verstuurd wordt in een envelop. Daardoor raakt een kaart minder snel beschadigt in de post. Een formaat dat altijd verstuurd wordt als dubbele kaart, en dus in een envelop, is de vierkante kaart. De vierkante kaart is 14,3 bij 14,3 cm groot. Het leuke aan een vierkante uitnodigingskaart is dat het geen standaard formaat is. Als je een formaat hebt gekozen druk je op “Ontwerp je kaart”.  Je komt dan in het volgende menu, de kaartmaker.

Kaders

In dit menu kun je je foto of afbeelding die je hebt gekozen voorzien van kaders, figuren en tekst. Als eerste kun je gaan kiezen voor een kader. Een kader is een versierde de rand die aan de randen van de kaart over de foto wordt geplakt.  Een goede tip bij het kiezen van een kader is om een kader te kiezen waarvan de kleur een klein beetje terug komt in de foto. Hiermee zorg je ervoor dat de kader en foto direct als een worden gezien. In het voorbeeld hieronder zie je hoe de kaart van Gea en Ton versierd is met een vlinder hartjes kader, en met de figuren hartjes en de cijfers 2 en 5. Mooi, simpel en origineel!

Figuren

Tegelijk met het kiezen voor een kader kun je er ook voor kiezen om een figuur aan je toe te voegen En dat kan van alles zijn. In het voorbeeld hierboven zijn de figuren van hartjes en cijfers toegevoegd. Deze staan in andere categorieen, zoals huwelijk en verjaardag. En die mag je natuurlijk ook gewoon gebruiken! Ook bij figuren kun je weer kiezen voor items uit andere categorieën. Het maakt hierbij minder uit, zoals bij kaders, voor welke categorie je kiest. Een figuur is iets kleins en heeft minder invloed op de uitstraling van de kaart. Gebruik niet te veel verschillende figuren voor de versiering van je kaart, hierdoor kan deze rommelig en te druk worden.

Tekst

De tekst op de voorkant van je 25 jaar getrouwd kaart is meestal iets in de trand van “Naam & Naam 25 jaar getrouwd?. Kom je toch het meeste tegen. Het leuke van het kaart maken bij Kaartje2go is weldat deze tekst dus helemaal niet meer standaard hoeft te zijn!  Voor schrijven van een tekst aan de voorkant ga je als volgt te werk. Klik op de balk “tekst”rechtsonder in de pagina, klik vervolgens op “voeg tekst toe”. Er schuift nu een kader op de afbeelding hier zie je de tekst verschijnen die je in het witte kader aan de rechterkant van het scherm invoerd. Je kunt het kader met de tekst verslepen over de hele foto. Plaats je je tekst niet precies in het midden van de foto, maar zet deze enigszins in een hoek van de afbeelding. Zo krijg je een minder statische kerstkaart. Je kunt kiezen voor verschillende lettertypes, kleuren, dikke letters en groottes. Probeer de enkele opties uit om die gene te vinden die het beste bij jouw kaart past.

De binnenkant

Als de voorkant helemaal naar jouw wens is dan is het tijd om de binnenkant of achterkant van de uitnodigingskaart te beschrijven. Hier schrijf je een uitgebreidere wens of gewoon alleen namens de afzenders, dit hangt helemaal af van hoe jij jouw kerstkaart wilt laten overkomen. Een leuk idee is om een gedicht op de binnenkant te plaatsen. Als je dan voor een dubbele kaart hebt gekozen kun je op de rechter binnenkant de namen van de afzenders zetten. Bij het ontwerpen van de binnenkant kun je kiezen voor een achtergrondkleur en het toevoegen van figuren. Dit laatste gaat op de zelfde wijze als bij de voorkant. Bij het kiezen van de achtergrond kleur is het belangrijk om de ze te combineren met de kleur van de tekst en de het lettertype. De tekst blijft, bij de binnenkant, het belangrijkste. Deze moet dus wel goed leesbaar zijn. Probeer wat verschillende combinaties uit en kies de gene waarvan jij vindt dat deze het beste bij jouw huwelijkskaart past. Als je vind dat je kaart helemaal klaar is klik je op de knop “adresseren”.

Versturen uitnodiging

Je kunt je uitnodiging op 3 manieren versturen. De eerste is gewoon online het adres invoeren van diegenen waar de kaart naar toe moet. Als je dit gedaan hebt, en je hebt een account, dan is het mogelijk om dezelfde kaart nogmaals te versturen.  De tweede optie is meerdere adressen oploaden, dit kan alleen via een Microsoft Excel bestand. Een derde optie is om de uitnodigings kaarten in setjes van tien naar je eigen adres te laten sturen zodat je jouw kaarten zelf kunt adresseren en versturen. Dit is vooral handig als je zelf de kaarten gaat rondbrengen. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten!

Wanneer je de adressen hebt ingevuld dan kies je de datum waarom je de kaarten wilt verzenden.  Na het invullen van de datum druk je op “volgende”. Je komt nu op de daadwerkelijke verstuur pagina. Het is zaak om deze pagina goed te bekijken. In de rechter kolom vul je je eigen gegevens in.  In het midden van de pagina staat de prijs van jouw kaarten. Hier kun je ook een eventuele actiecode invullen. Voordat je op volgende  drukt is het belangrijk de drie stappen, onderaan de pagina te volgen: Controleer je kaart, controleer je adressen en check je kaart op de meest gemaakte fouten. Op deze manier voorkom je dat een klein foutje over het hoofd gezien wordt.

Betalen

Nadat je weer op “volgende”  hebt geklikt krijg je nogmaals  een kosten overzicht te zien en kun je je kaart nog een maal checken. Op deze pagina kies je ook voor de manier van betalen. Je kunt kiezen voor Ideal, Paypall/ creditcard of een overboeking. Klik vervolgens nog een maal op volgende om je betaling af te ronden en je kaarten te versturen.

Tip!

Als je je kaarten voor vier uur ’s middags verstuurd worden ze dezelfde dag al verzonden met post. Houdt er wel rekening mee dat de TNT vaak 1 dag, maar ook vaan 2 dagen over de bezorging doet. Stuur je uitnodigingskaarten dus op tijd!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart