Zo verstuur je een uitnodiging tuinfeest aan meerdere mensen

Hou je binnenkort een tuinfeest? Het weer in Nederland wordt een stuk beter, dus het lijkt weer meer dan tijd voor een spetterend tuinfeest. Als je uitnodigingen maakt, is het echter wel handig om die direct naar meerdere adressen te kunnen sturen. Kan dat ook bij kaartje2go?

Optie 1: direct verzenden

Dat is zeker mogelijk! Je hebt hiervoor twee opties waarvan je gebruik kunt maken. Ten eerste maken wij het mogelijk voor je om je kaartjes direct te versturen naar de gasten. Je kunt de adressen zelf toevoegen, maar wat ook mogelijk is, is dat je een Excel-bestand uploadt met daarin alle adressen van de genodigden. Op deze manier kun je al je adressen in één keer inladen.

Optie 2: setje kaarten

Vind je dit echter teveel gedoe, dan kun je bij ons ook altijd een setje kaarten bestellen. Wij versturen dit pakketje kaarten vervolgens naar jouw huis. Nu kun je ze zelf op de post doen. Dit kan bijvoorbeeld voordeliger zijn als je genodigden bij jou in de buurt wonen. Dat scheelt je immers weer postzegels!

Uitnodigingen maken

Wil je originele uitnodigingen voor een tuinfeest maken? Bestel je kaarten dan bij kaartje2go en maak een mooi design voor op de voorkant. Je kaarten heb je in no-time besteld!

Kijk hier voor de leukste uitnodigingen voor een tuinfeest.
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart