Uitnodigingstekst voor een zakelijke kerstborrel

Als bedrijf is het leuk om een borrel te organiseren met de kerstdagen. Zo’n borrel is speciaal bedoeld voor al je werknemers, zodat iedereen even de kans krijgt om op een informele manier met elkaar te praten. Zo ontstaat er een geweldige teambuilding. Kaartje2go heeft een mooie tekst voor op je uitnodigingen.

Originele tekst kerstborrel

Want het is niet altijd even gemakkelijk om de juiste woorden te vinden voor op je uitnodigingen. Daarom helpen wij onze klanten standaard met het vinden van goede teksten voor op hun kerstkaarten en -post. Wanneer je als bedrijf een kerstborrel organiseert, is dit een leuke tekst voor op je kaartjes:

“Namens (naam bedrijf) willen wij u bedanken voor de geweldige werkrelatie die we het afgelopen jaar met u hebben mogen onderhouden. We hopen erop dit in het nieuwe jaar weer op hetzelfde niveau te kunnen blijven voortzetten. Graag zouden we het jaar gezamenlijk afsluiten en daarom bent u dan ook uitgenodigd voor een kerstborrel!”

Uitnodigingen kerstborrel

Ben je daarnaast op zoek naar geschikte kaarten om te versturen als uitnodiging voor je kerstborrel? Kaartje2go heeft een groot assortiment kerstuitnodigingen. We hebben onlangs nog een leuke top 3 opgesteld met originele uitnodigingen. Die vind je hier.

De voordelen

  • Eenvoudig je eigen originele uitnodiging
  • Grootste collectie uitnodigingskaarten
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Meer dan 350.000 Nederlandse gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart