De mooiste teksten voor uitnodigingen!

Ben jij op zoek naar mooie teksten voor op je uitnodigingen, dan is het goed om te weten dat je die via kaartje2go kunt vinden. Wij hebben namelijk een breed assortiment gratis te gebruiken kaartteksten online staan.

Online uitnodigingen maken

Bij kaartje2go maak je de mooiste uitnodigingen online, door gebruik te maken van je eigen foto en tekst. Je kunt je eigen ontwerp vervolgens verder aanpassen met kaders, figuurtjes en veel meer tierlantijntjes. Kaartje2go zorgt ervoor dat jij altijd originele wenskaarten maakt! En dat is een goede deal, is het niet?

Speciale kaartteksten

Je kunt bij ons ook de mooiste gratis te gebruiken kaartteksten vinden. Die hebben we namelijk allemaal op een speciale pagina staan. Kopieer en plak deze teksten om ze te gebruiken voor op je eigen uitnodigingen. En gebruik bijvoorbeeld deze tekst als je mensen wilt uitnodigen voor het feest van je kleine:

Het is snel gegaan en bijna niet te geloven. Maar mijn babytijd is echt omgevlogen. DAG DATUM word ik dreumes en is het de dag dat ik mijn allereerste verjaardag vieren mag! Papa en mama zullen alles mooi versieren. Komen jullie ook om het met mij mee te vieren?
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart