Uitnodigingen versturen op het laatste moment

Bedenk je op het laatste moment dat je een feestje wilt houden? Dan is het handig en verstandig om je vrienden zo snel mogelijk uit te nodigen. Bij kaartje2go doe je dit in no-time!

Dé oplossing

Kaartje2go is dé oplossing wanneer je op het laatste moment een heleboel uitnodigingen de deur uit wilt doen. Heb je je kaarten namelijk op werkdagen voor 6 uur afgemaakt en betaald? Dan doet kaartje2go je kaarten dezelfde dag nog op de post.

Gered door kaartje2go

Kaartje2go-klant Wilma kan dit beamen. Ook zij wilde op het laatste moment uitnodigingen versturen en maakte gebruik van de gemakken van kaartje2go als website:

“Wat een leuke site, en wat een prachtige kaarten! Ik ben heel blij met mijn uitnodigingen. Mijn ouders zijn volgende week 25 jaar getrouwd, en op het laatste moment wilden we dit toch vieren. Jullie hebben me gered met deze prachtige kaarten! En dat voor zulke prijzen… top!”

Nu jij

Zelf benieuwd naar wat kaartje2go voor jou kan betekenen? Bekijk dan eens de pagina met uitnodigingen van kaartje2go. Ontdek dat kaartjes maken via internet een gemak is en veel tijd scheelt!

Meer lezen? Lees dan hier meer over snel en gemakkelijk kaartjes maken.
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart