Doop uitnodiging maken

Een Doopfeest is altijd iets bijzonders. En vaak een mooi emotioneel moment. Het is vaak een verterend moment om de baby in een mooie doopjurk te zien. Zeker als deze doopjurk een dierbaar familiestuk is wat al generaties lang door de dopelingen wordt gedragen. Bij zo’n gelegenheid past dan ook een speciale uitnodiging voor de doop.

Als je zelf een uitnodiging voor een doop wilt maken, kun je dat het beste bij Kaartje2go doen. Kaartje2go biedt de mooiste kaarten tegen de vriendelijkste prijs. Kaartje2go is als beste getest door de Consumentenbond. Kijk en vergelijk zelf heel goed. Het scheelt zo maar tientallen euro’s.

Je kunt de doopuitnodiging online zelf helemaal ontwerpen. Het werkt zeer eenvoudig en is leuk om te doen!

Doopkaart met eigen foto

Je maakt eenvoudig een originele doopkaart met een eigen foto. Kies een mooie foto uit, en versier deze met een mooi kader. Je voegt eenvoudig je eigen tekst in elke kleur en grootte toe.

Vervolgens stuur je een set kaarten naar jezelf toe, en zo is het begin van een geslaagd doopfeest gemaakt!

Uitnodiging doopsel Kaartje2go

Doopkaart uit collectie

Kaartje2go heeft ook de grooste doopkaarten collectie van Nederland. Dus je vind altijd een unieke en originele kaart voor je doopuitnodiging. We werken hiervoor samen met de beste ontwerpers uit Nederland.

En je kunt aan een doopuitnodiging uit de collectie altijd nog een foto toevoegen. Dus ook zo maak je een persoonlijke en originele uitnodiging voor de doop van je kindje.

Doop uitnodigingskaart
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart