40 jaar getrouwd? Dat mag in de krant!

Zijn jullie binnenkort 40 jaar getrouwd? Dan is dat zonder meer reden voor een spetterend feest! Bij kaartje2go kun je nu uitnodigingen maken waarop het lijkt alsof jullie op de voorpagina van de krant staan. Maak je eigen voorpaginanieuws met kaartje2go!

40 jaar getrouwd

40 jaar getrouwd zijn is natuurlijk iets heel speciaals, waar je goed bij stil moet staan. Kaartje2go weet dit en heeft daarom de leukste kaartontwerpen in de collectie voor uitnodigingen voor als je 40 jaar getrouwd bent. Je hebt de keuze uit veel verschillende soorten kaartjes, die allen excelleren in bijzonderheid. Neem eens een kijkje in het creatieve assortiment 40 jaar getrouwd-kaarten van kaartje2go!

Voorbeeld

Bovenstaand kaartontwerp is natuurlijk heel origineel om te versturen. Met dit kaartontwerp speel je de hoofdrol in je eigen nieuwsverhaal. Jullie zijn voorpaginanieuws in jullie eigen krant. Het is een ludieke kaart met de nodige humor, die tevens voorzien is van een leuke stijl! Je maakt het kaartje door op de afbeelding te klikken.Kijk hier voor een leuke kaarttekst.




Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart