Uitnodiging voor een leuk etentje

Uit eten gaan is altijd een gezellige onderneming. Wil je je vrienden uitnodigen voor een etentje met een leuke kaart van kaartje2go? Kies dan voor deze spetterende kaart, die voorzien is van een prachtig creatief schilderwerk waar je ‘u’ tegen zegt!

Uitnodigingen maken via internet

Je ziet de kaart hierboven in beeld. Het is een voorbeeld van de originele uitnodigingen van kaartje2go. Deze wenskaarten zijn niet in de winkel te koop, maar alleen via internet te bestellen en versturen. Kaartje2go drukt ze dan af en verstuurt de kaarten naar de opgegeven adressen. Op deze manier ben je altijd origineel!

Schilderij als uitnodiging

De kaart die je ziet is een schilderij, op de voorkant van de kaart afgedrukt. Je kunt deze voorkant ook nog zelf verder decoreren. Zo is het mogelijk om je eigen tekst, figuurtjes en kader toe te voegen. Alles naar eigen inzicht! Het is namelijk jouw eigen, persoonlijke creatie! Wil je deze spetterende kaart maken? Maak dan deze originele uitnodiging door op de link te klikken.

Meer uitnodigingen voor etentjes

Kijk voor alle uitnodigingen voor etentjes eens bij de collectie uitnodigingen etentje. Kaartje2go wenst je veel plezier bij het maken van je uitnodigingen!

Tip: kijk ook eens hier voor een leuke uitnodiging voor een etentje.

De voordelen

  • Eenvoudig je eigen originele uitnodiging
  • Grootste collectie uitnodigingskaarten
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Meer dan 350.000 Nederlandse gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart