Top 5 uitnodigingen tuinfeest

Bij kaartje2go maak je voor alle gelegenheden de leukste soorten uitnodigingen. Aangezien de vooruitzichten goed zijn en de zon de komende week belooft te gaan schijnen, is het natuurlijk leuk om een tuinfeest te houden. Kaartje2go selecteert speciaal voor jou een top 5 populairste uitnodigingen voor een tuinfeest.

5 – Zonnige illustratie

Op nummer 5 vinden we een prachtige, geïllustreerde kaart van Cartita Design. De kaart is geschikt voor een speciaal meidenfeest, maar ook voor mannen is het een fris, zomers ontwerp. Klik op de afbeelding, zodat je de kaart zelf kunt maken.

4 – Kinderfeest tuinfeest

De nummer 4 in deze reeks is speciaal bedoeld voor een kinderfeestje. De limonade staat al klaar, dus waar wacht je nog op? Klik op het plaatje en maak die kaart!

3 – BBQ Party

Hou je een barbecuefeest? Dan is deze kaart erg geschikt! Het is wederom een prachtige, geïllustreerde kaart. Je ziet hierop precies wat je nodig hebt voor een gezellige BBQ! Maak de kaart door op de afbeelding te klikken.

2 – Party Tuin Feest Letters

Deze speelse kaart vind je op nummer 2. Het is de zogenaamde ‘Party Tuin Feest Letters’-uitnodiging. De kaart is rijkelijk gedecoreerd en je kunt natuurlijk je eigen datum toevoegen aan het ontwerp. Klik op de afbeelding om de kaart te maken.

1 – Zomerse uitnodiging

Opvallend, want de nummer 1 in deze zomerse top 5 is geen geïllustreerde kaart. Zomers is het kaartontwerp echter wel en je kunt er ook nog eens volledig je eigen ei in kwijt. Vervang de tekst in jouw boodschap en je maakt de leukste kaart. Klik op de afbeelding om de uitnodiging te maken.

Meer..

Nog meer tuinfeest uitnodigingen bekijken? Bekijk hier een oude top 3 met favorieten van weleer!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart