Speciale nieuwe uitnodiging tuinfeest

Wat is er leuker dan het organiseren van een tuinfeest als het lekker weer is? De zon zit al behoorlijk in onze bol en daarom hebben wij bij kaartje2go recentelijk een aantal nieuwe uitnodigingen voor een tuinfeest in het assortiment opgenomen. Zo ook deze spetterende kaart!

Gezellige uitnodiging voor een tuinfeest

Op de voorkant van dit ontwerp zie je in het midden een foto van vier kids die lekker in het gras liggen. Ze liggen met hun hoofden naar elkaar toe en genieten duidelijk van het heerlijke weer. Hieromheen heeft de ontwerper een leuk patroon geplaatst en een bijbehorende tekst. De foto kun je veranderen in je eigen afbeelding. Nu is het leuk om een soortgelijke foto te maken, zodat je net zo’n tof effect krijgt.

Nu jij!

Wil je dit kaartje zelf maken? Hierboven in beeld zie je het kaartje staan. Als je op deze afbeelding klikt, kom je direct in het menu waar je zelf je uitnodiging kunt opmaken en versturen. Kies leuke figuurtjes, een fijn kader en plaats een leuke tekst op de binnenkant van je uitnodiging. Met kaartje2go verstuur je altijd de meest vrolijke kaartjes!

Tip: wil je meer kaartjes bekijken? Wat dacht je bijvoorbeeld van dit ontwerp met sfeervolle boomstammen? Je maakt ‘m bij kaartje2go!

De voordelen

  • Eenvoudig je eigen originele uitnodiging
  • Grootste collectie uitnodigingskaarten
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Meer dan 350.000 Nederlandse gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart