Hoe je een verrassingsfeest organiseert

Is er iets leukers dan het organiseren van een verrassingsfeestje voor iemand? Wij denken van niet. Maar wat schrijf je nou op een uitnodiging voor een verrassingsfeestje?

Verrassing! Je loopt nietsvermoedend je huis binnen en plotseling zie je allemaal vrienden. “Verrassing!”, klinkt het plotseling vanuit alle hoeken van je kamer. Je schrikt even, want dit had je niet verwacht. Dan wordt het je duidelijk. Je vrienden hebben een verrassingsfeest voor je georganiseerd.

Geweldig feest Het feest is geweldig en iedereen is gekomen. Het feest gaat door tot diep in de nacht. Met een voldaan gevoel ga je naar bed. Dit wil je ook gaan houden voor één van je vrienden. Maar hoe organiseer je nou zoiets?

Uitnodiging sturen Dat is heel gemakkelijk. Stuur alle vrienden van de jarige een kaartje en nodig op deze manier iedereen uit! De leukste uitnodigingen maak je bij kaartje2go.  Kaartje2go heeft bovendien een leuke tekst voor je om op de kaart te schrijven, die je hieronder ziet. Veel plezier met de organisatie van jullie verrassingsfeest!

Beste familie en vrienden,

Op DAG DATUM willen wij graag samen met jullie NAAM haar XXe verjaardag vieren.

Jullie zijn dan van harte welkom vanaf TIJDSTIP uur op ADRES in PLAATS.

Wij hopen jullie allemaal te zien. NAAM weet zelf niet dat dit georganiseerd wordt en dat zouden we graag zo willen houden…..

Groetjes, NAMEN
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart