Tekst voor een uitnodiging ‘Samen 100’

Worden jij en je partner dit jaar allebei 50 jaar? Dan worden jullie samen 100! Wanneer jullie dit samen vieren kunnen jullie een ‘Samen 100’-feestje vieren. 

Samen 100! Kaartje2go heeft een leuke tekst voor op je ‘Samen 100’-uitnodigingskaarten. Een pakkende tekst is altijd erg fijn om op een uitnodiging te hebben. Met een opzwepende tekst prikkel je de lezer immers nog meer om te komen.

Jouw tekst De onderstaande tekst is voor een ‘Samen 100’-uitnodiging. Je mag deze tekst uiteraard vrij gebruiken voor op jouw kaartje. Maak er een knalfuif van!

50+50=100

Dit jaar worden wij (ROB en JANNY) samen 100 jaar, inmiddels ook alweer wat jaartjes bij elkaar. Dit vonden wij een reden om een feestje te geven, en dit met jullie te gaan beleven. Wij gaan dit feest geven in LOCATIE, Op DAG DATUM zal de bar om 20.30 TIJDSTIP open gaan, en zal er voor iedereen een hapje en drankje gereed staan. Hopelijk mogen wij jullie op die avond welkom heten, Is dit niet het geval,en kunnen jullie niet komen,laat het ons via een belletje dan even weten. ons telefoonnummer is TEL NUMMER
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart