Originele teksten uitnodiging verjaardag

Het is goed om even stil te staan bij je verjaardag, want je wordt immers maar eens per jaar jarig. Vier het daarom met vrienden en familie en nodig ze uit met een origineel kaartje van kaartje2go. Om je helemaal in de stemming te brengen, hebben we hier enkele leuke kaarteksten voor je.

Verjaardagsuitnodiging maken

Wil jij je vrienden, bekenden of familieleden uitnodigen voor je verjaardag, dan is het leuk om dit te doen met een uitnodiging van kaartje2go! Wij zorgen ervoor dat jij de leukste uitnodigingen verstuurt. Via deze pagina kun je direct leuke kaartontwerpen vinden.

Teksten uitnodiging verjaardagsfeest

Hieronder vind je gratis te gebruiken kaartteksten van kaartje2go. Je mag ze op al je kaartjes toepassen, zodat je telkens weer een frisse kaart met een creatieve tekst maakt!

Mijn feest

Omdat… – je maar één keer LEEFTIJD wordt – een feest geven altijd leuk is – je meestal ook cadeautjes krijgt als jarige – ik graag iets met mijn vrienden vier …geef ik op DATUM mijn feest!

Beter laat dan nooit

Beter laat dan nooit, wordt weleens gezegd. Daarom leek nu pas een feest mij wel terecht. Kom je mijn verjaardag vieren, ook al is die al lang voorbij?

Tip!

We geven je ook nog een tip voor het houden van een goed feest. Welke dat is? Kijk op deze pagina en vind het zelf uit!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart