Originele tekst ‘Mijlpaal’

Kaartje2go is er niet alleen voor het maken van kaartjes, maar ook voor het vinden van de leukste gedichten voor op je uitnodigingen. Bereik je binnenkort een leeftijd die gemakkelijk bestempeld kan worden als mijlpaal? Dan hebben wij een tof gedicht voor je!

Mijlpalen in je leven

Het is altijd bijzonder als je 50 jaar wordt, maar ook andere ronde getallen zijn mijlpalen. En wat dacht je van een leeftijd als 18 jaar, 21 jaar of 30 jaar? Het leven zit vol met mijlpalen en dat moet je vieren! Nodig vrienden en familieleden uit voor een mooi feest met een uitnodiging van kaartje2go.

Uitnodigingstekst

Onderstaand gedicht kun je gebruiken voor op je kaartje. Het is een vrolijke tekst voor iedereen die een zogeheten mijlpaal bereikt. Kopieer en plak deze tekst op de binnen- of achterkant van je kaart!

Heb je op DATUM wat tijd voor mij? Op die dag komt er voor mij een jaar bij. Dit jaar is het feest extra speciaal, als het goed is weten jullie dat allemaal. Deze keer komt er een mijlpaal voorbij. Kom dan ook met een brede lach, want LEEFTIJD word je niet elke dag!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart