Kaartidee: Bling Bling op je uitnodiging!

Bling Bling doet het altijd goed! Wie houdt er immers niet van een beetje glitter en glamour? Verstuur ook eens een leuke Bling Bling-uitnodiging van kaartje2go, om je vrienden op een glamoureuze manier uit te nodigen!

Jouw naam en leeftijd

Op het kaartje staat jouw naam op de voorkant met daaronder de leeftijd die je bereikt hebt. Je kunt ‘Ilse 25 jaar’ verwijderen en hier dus jouw naam en leeftijd van maken. Verstuur op deze manier je eigen originele Bling Bling-kaart voor jouw feestje!

In één keer uitnodigen

Als je een feest houdt voor veel mensen, dan is het handig om te weten dat je deze mensen in één keer kunt uitnodigen. Wanneer je je kaartje namelijk hebt gemaakt, dan kom je in het scherm van het verzenden van je kaartje. Je kunt de adressen toevoegen. Dit kun je handmatig doen, maar je kunt ook in één keer een excelsheet uploaden, waarop je alle namen en adressen hebt toegevoegd. Dat scheelt je weer veel tijd en het is een stuk handiger voor je!

Zelf maken

Wil je deze Bling Bling-uitnodiging maken? Dat kan! Maak dan de uitnodiging door naar de volgende pagina te gaan: Bling Bling-uitnodiging maken. Kijk tot slot ook eens hier voor tips voor het maken van originele uitnodigingen! Kaartje2go wenst je veel plezier met het maken van je kaartje!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart