Hoe je een speciale verjaardagsuitnodiging maakt

Op de website van kaartje2go is het voor iedereen mogelijk om een originele verjaardagsuitnodiging te maken. Wil je weten hoe je dat moet doen? We leggen het je nog eens haarfijn uit op dit blog!

Originele uitnodigingen

De meest authentieke manier om vrienden en familieleden uit te nodigen voor een verjaardagsfeest is toch door dit te doen met een kaartje. Op de website van kaartje2go maak je allerhande uitnodigingen voor een verjaardagsfeest. Je kunt hierbij kiezen tussen het versturen van een speciale fotokaart of een ontwerp van één van de designers van kaartje2go.

Fotokaart of design van kaartje2go?

Kies je voor een fotokaart? Dan wordt je gevraagd om een leuke foto te uploaden als basis van je uitnodiging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een originele foto van jou en je vrienden. Je kunt je zoveel uitleven als jij dat wil. Kies je een ontwerp van kaartje2go uit? Dan kun je echter ook origineel blijven! Je kunt de kaarten namelijk zo bewerken als jij dat wil.

Hoe je dat doet? Door het toevoegen van figuurtjes, kaders en originele teksten in bijvoorbeeld jouw handschrift! De mogelijkheden zijn oneindig bij kaartje2go! Wil je nog meer uitleg voor het maken van originele uitnodigingen? Klik dan hier!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart