Uitnodiging discofeest maken

Via Uitnodiging maken  vind je ook inspiratie en tips voor je kinderfeestje uitnodigingen. In deze bijdrage gaan we kijken naar tips voor je uitnodiging van een disco feest.

Uitnodiging disco feest maken

Ook voor je discofeest uitnodiging maak je de leukste kaart met je eigen foto. Je upload een leuke foto van de feestganger. En voegt eenvoudig je eigen tekst en of figuren toe!. Of je kiest een kaart onze unieke collectie. Je kunt gewoon in het zoekveld DISCO opgeven, en dan krijg je meteen een overzicht van alle Disco kaarten. Bekijk hiervoor eens de collectie discofeest uitnodigingen van kaartje2go. Je zult zien dat er zich hier een heleboel originele kaartontwerpen voor discofeesten onder bevinden. Kies een leuke kaart uit en bewerk deze naar eigen inzicht. Het is aan jou om een leuke tekst, figuurtjes en/of een kader toe te voegen aan het ontwerp. Ben je klaar? Dan kun je kaartje2go de uitnodigingen voor je laten versturen. Kijk, dat is gemakkelijk!

Disco uitnodiging zelf maken

Geen tijd om je uitnodigingskaart voor een disco fuif bij Kaartje2go te bestellen? Leg een cd of ouderwetse single onder de scanner. Maak vervolgens een witte, ronde uitsparing in het midden (via een tekenpakket). Zet de uitnodigingstekst in het witte vlak. En je hebt zo je eigen uitnodiging klaar! Meer tips voor je discofeestje Ruimte versieren

Geef je het feestje thuis, dan kun je met veel zilverpapier en posters van popsterren zelf de ruimte inrichten. Je kunt vaak voor niet te veel geld een discolamp kopen. De lampen geven gekleurd licht. Wil je het spectaculair doen, informeer dan bij de lokale mobiele disco of er wat licht kan worden geleend/gehuurd.
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart