Verjaardagstekst voor alle leeftijden

Wie ons een beetje kent, weet je dat we een heleboel kaartteksten in ons gratis te gebruiken assortiment hebben. Zo ook een handige tekst om te gebruiken op uitnodigingen voor je verjaardagsfeest. Het handige aan deze tekst? Je kunt ‘m gebruiken bij alle mogelijke leeftijden!

Zelf kaarten maken!

Bij kaartje2go kun je gemakkelijk en snel de leukste uitnodigingen maken voor je verjaardag. Door op deze link te klikken, kom je op de pagina waar je zelf je kaartontwerp kunt kiezen. Hierna kun je er zelf voor zorgen hoe je dit ontwerp verder decoreert. Zo is het aan jou om je favoriete figuurtjes, kaders en lettertypen te selecteren. Bij kaartje2go ben je baas van je eigen creativiteit!

Teksten vind je bij kaartje2go!

Vervolgens kom je natuurlijk aan bij die tekst. Niet iedereen is even goed in het verzinnen van een leuke, sprankelende tekst voor op de uitnodiging. Daarom hebben we speciaal voor jou een handig, gratis te gebruiken assortiment kaartteksten op onze website geplaatst. Je kunt hier zelf de tekst uitzoeken die perfect aansluit bij jouw wensen. wat dacht je bijvoorbeeld van deze tekst?

Beste familie en vrienden,

Op DAG DATUM willen wij graag samen met jullie NAAMs AANTAL verjaardag vieren.

Jullie zijn dan van harte welkom vanaf TIJDSTIP op ADRES in PLAATS.

Wij hopen jullie allemaal te zien. NAAM weet zelf niet dat dit georganiseerd wordt en dat zouden we graag zo willen houden…..

Groetjes, NAMEN
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart