Tekst uitnodiging nieuwjaarsreceptie

We naderen een nieuw jaar. Veel mensen ontvangen dezer dagen een kaartje voor een nieuwjaarsreceptie. Ben je deze kaartjes aan het maken, maar weet je geen leuke tekst voor op je kaart? Kaartje2go helpt je.

Leuke tekst We hebben namelijk een hele leuke tekst voor je gevonden. Deze tekst is geschikt voor diverse nieuwjaarsborrels, omdat de tekst een vrij algemeen karakter heeft.

Openbaar vervoer Daarnaast houdt de tekst meteen rekening met kleine, doch belangrijke bijzaken, als mensen die met het openbaar vervoer moeten komen. Je kunt de tekst natuurlijk nog aanpassen en aanvullen naar eigen invulling.

Evenals in de voorgaande jaren organiseert NAAM ORGANISATIE een Nieuwjaarsreceptie, op DATUM JAARTAL U bent hierbij van harte uitgenodigd om onder het genot van een drankje en een hapje een toost uit te brengen op het nieuwe jaar. Onze directeur NAAM zal een toelichting geven op enkele zaken die het afgelopen jaar de  revue hebben gepasseerd en blikt natuurlijk vooruit op JAARTAL.

Voor deze Nieuwjaarsborrel hopen wij u te mogen begroeten op:

Datum : DAG DATUM JAARTAL

Tijd : TIJDTIP tot TIJDSTIP uur

Locatie : NAAM, ADRES, PLAATS

Parkeerplaatsen zijn in ruime mate aanwezig en indien u met het openbaar vervoer komt neemt u lijn NAAM en stapt u uit op het NAAM HALTE.

Ook uw kinderen, kleinkinderen, buren en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van NAAM
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart