Tekst Samen 100

Als jij en je partner allebei 50 worden, dan kunnen jullie ervoor kiezen om een ‘Samen 100’-feest te organiseren. Een ludieke manier om je verjaardag te vieren.

Dat moet je vieren! Wanneer je zo’n feest organiseert, dan zul je waarschijnlijk veel mensen willen uitnodigen. Allebei 50 worden is niet zomaar iets, dat moet je vieren!

De leukste uitnodigingen Kaartje2go kan je helpen op het gebied van uitnodigingen sturen. Bij ons maak je passende uitnodigingen van een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. wil je op je kaartje een leuke tekst hebben? wat dacht je van deze tekst:

50+50=100

Dit jaar worden wij (ROB en JANNY) samen 100 jaar, inmiddels ook alweer wat jaartjes bij elkaar. Dit vonden wij een reden om een feestje te geven, en dit met jullie te gaan beleven. Wij gaan dit feest geven in LOCATIE, Op DAG DATUM zal de bar om 20.30 TIJDSTIP open gaan, en zal er voor iedereen een hapje en drankje gereed staan. Hopelijk mogen wij jullie op die avond welkom heten, Is dit niet het geval,en kunnen jullie niet komen,laat het ons via een belletje dan even weten. ons telefoonnummer is TEL NUMMER
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart