Prachtige tekst huwelijksjubileum: 60 jaar getrouwd

Zijn jullie binnenkort 60 jaar getrouwd? Dat is een grootse mijlpaal, waarvan niet veel mensen kunnen zeggen dat ze dat bereikt hebben. Kortom: reden voor een gezellig samenzijn! Als je bezig bent met het maken van je kaartjes bij kaartje2go, hebben wij ook nog wel een leuke tekst voor je!

Huwelijksjubileum

Kaartjes voor een huwelijksjubileum maak je tegenwoordig heel gemakkelijk online. Bij kaartje2go! Wij zorgen ervoor dat jullie uitnodigingen naar de juiste personen worden gestuurd en jullie kunnen zelf de kaarten ontwerpen. Je bent als het ware de regisseur van je eigen film!

Prachtige teksten

Bovendien hebben we een geweldig assortiment met gratis teksten. Ben je dus op zoek naar de juiste tekst, dan kun je die via onze pagina met kaartteksten gemakkelijk en snel vinden. Onderstaande tekst is een perfect voorbeeld van zo een kaarttekst voor als je 60 jaar getrouwd bent!

Lieve familie en vrienden,
Op DATUM is het alweer 60 jaar geleden dat wij elkaar het ja-woord gaven.
Omdat we nog steeds heel blij zijn met elkaar, willen we dit graag met jullie vieren op DAG DATUM.

U wordt om TIJDSTIP verwacht in het restaurant NAAM, ADRES in PLAATS om samen met ons van een hapje en drankje te genieten, dit zal tot een uurtje of TIJDSTIP duren.

Graag een telefoontje als jullie niet kunnen komen. TELEFOONNUMMER

NAMEN
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart