Geweldige uitnodigingstekst 1 jaar

Een kind krijgen is natuurlijk erg speciaal, maar bijna nóg specialer is het wanneer je kindje 1 jaar wordt. Wanneer je je verjaardagskaartjes aan het maken bent, kun je bij kaartje2go de leukste kaartteksten vinden.

Mooie kaarten sturen

Wij helpen je te allen tijde met het vinden van de mooiste ontwerpen voor je wenskaarten. Hiervoor kun je zelf bepalen hoe je kaart er uit komt te zien: gebruik je een eigen foto? Of gebruik je liever een ontwerp van één van onze sterdesigners? Het is allemaal mogelijk bij kaartje2go! Vervolgens maak je je kaartje zelf op met leuke figuurtjes, kaders en spetterende teksten.

Spetterende teksten

Ben je nou op zoek naar een goede tekst voor op de uitnodiging voor het verjaardagsfeest van je 1-jarig kind? Kaartje2go heeft niet alleen de leukste uitnodigingen in het online-assortiment zitten, maar ook de mooiste gratis te gebruiken kaartteksten. Bekijk ze allemaal via ons assortiment kaartteksten. De tekst hieronder is speciaal bedoeld voor een kind dat 1 jaar wordt:

UITNODIGING

Op DATUM word ik 1 jaar en dat willen mijn papa, mama, broertje en natuurlijk ik vieren. 

Op DATUM ben je welkom tussen TIJDSTIP en TIJDSTIP.  Voor soep en broodjes wordt gezorgd. Laat je even weten als je niet komt?

Liefs NAAM KIND

ADRES:  PLAATS TELEFOONNUMMER




Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart