Zo verstuur je een gratis uitnodiging

Wist je eigenlijk wel dat je een gratis uitnodiging bij kaartje2go kunt versturen? Je krijgt namelijk een gratis uitnodiging als je je nieuw aanmeldt op de website van kaartje2go. En dat is niet het enige wat je krijgt.

Aanmelden biedt voordelen

Aanmelden bij kaartje2go biedt vele voordelen voor jou als gebruiker van de service. Zo kun je je kaartjes namelijk maken voor tot maar liefst 40 procent minder dan de originele prijs. Ook krijg je de mogelijkheid om kaartontwerpen op te slaan. Als je dus een keer vergeet om iemand uit te nodigen voor een feestje, kun je die persoon dezelfde kaart sturen als de rest. Zo valt het ook niet op dat je diegene oorspronkelijk was vergeten.

Meer voordelen

Ook krijg je een gratis verjaardagsalarm. Je kunt hier je belangrijke verjaardagen inzetten, zodat je niet meer het risico loopt een verjaardag te vergeten. Naast een handig verjaardagsalarm krijg je een adressenboekje, zodat je ook meteen de adressen paraat hebt wanneer er iemand jarig is. Op deze manier hebt je direct alles paraat wat je nodig hebt! Ga dus voor dat gratis kaartje en meer en klik hier om je aan te melden!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart