Uitnodigingen maken doe je zó!

Uitnodigingen maken bij kaartje2go is geel gemakkelijk, iedereen kan het dan ook doen! Daarnaast vindt kaartje2go het belangrijk om alle mogelijke vragen die je hebt direct te beantwoorden. Uitnodigingen maak je namelijk..

..op verschillende tijdstippen!

Heb je je vrienden een uitnodiging voor een feest gestuurd via de website van kaartje2go, maar bedenk je een uur  later dat je iemand bent vergeten, dan kun je je kaartje nogmaals versturen! Als je was ingelogd tijden het maken, dan blijft het ontwerp bewaard en kun je het bijbestellen via je account. Was je niet ingelogd, dan kun je ze via deze pagina bijbestellen.

..op de door jou gewenste datum!

Je kunt namelijk zelf aangeven wanneer de kaart verzonden dient te worden. Op deze manier kun je nu al een verjaardagskaart maken voor een familielid dat over een paar weken jarig is, terwijl je kaartje op de verjaardag zelf op de mat ligt.

..op jouw manier!

Je kunt namelijk jouw eigen creaties maken met kaartje2go. Wil je een prachtig kaartontwerp van kaartje2go gebruiken als basis voor je kaartje of maak je liever een fotokaart, waarbij je helemaal zelf bepaalt hoe je kaart er uit komt te zien? Bij kaartje2go kan het allemaal!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart