Tips voor een goed feestje (deel 1)

Als je uitnodigingen verstuurt, dan is dit vaak om je vrienden en familie uit te nodigen voor een spetterend feest. Maar hoe geef je nou een feest dat nooit vergeten wordt?

Soort feest Kaartje2go geeft je tips voor hoe je het allerbeste feest kan houden. Ten eerste is het belangrijk om na te denken wat voor soort feestje het moet worden. Hou je bijvoorbeeld een feest voor een groep 20-ers, dan is het vaak leuk om te kijken of je voor een band of dj kunt zorgen. Dit is eigenlijk heel gemakkelijk. Veel mensen kennen wel iemand die weet hoe hij kan draaien of vrienden die een bandje hebben. Belangrijk is dat je er de ruimte voor hebt en het niet voor overlast zorgt.

Eten en drinken Het is ook goed om goed voorzien te zijn in eten en drinken. Wanneer je namelijk te weinig eten en drinken inslaat, dan is er een tekort en wanneer je veel te veel inslaat is dat zonde. Maar wie het goed inschat koopt net iets te veel in. Zo zit je altijd safe en dat kleine beetje wat overblijft, dat kun je prima bewaren.

Uitnodigingen We hebben ook tips voor het versturen van je uitnodiging. Begin daar namelijk ruim op tijd mee. Het beste is om al je vrienden een maand tot anderhalve maand van te voren een uitnodiging te sturen en ze later nog even te herinneren dat het feest er aankomt. Zo voorkom je dat mensen al andere dingen hebben gepland, of dat ze het feest zijn vergeten.

Binnenkort.. deel 2!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart